Demirspor'dan olaylara kınama açıklaması

1. Amatör 02.03.2025, 23:02 SporExpres
Demirspor'dan olaylara kınama açıklaması

Sakarya 1.Amatör Lig B Grubu'nda oynanan ve çıkan olaylar nedeni ile yarıda kalan Hacıkışlaspor-Demirspor müsabakası sonrasında Demirspor kulübü bir kınama açıklaması yayınladı

İŞTE O AÇIKLAMA


02.03.2025 Pazar günü Hacıkışla sahasında oynanan Hacıkışla-Demirspor müsabakasının 15. Dakikasından sonra sahalarda görmek istemediğimiz nahoş olaylar meydana gelmiştir.
Futbolcularımız ve Genel Kaptanımız rakip takım oyuncuları ve seyircileri tarafından sözlü ve fiili olarak darp edilmiştir. Neticesinde hastaneden darp raporları da alınmıştır. Takım otobüsümüzün bütün lastikleri kesilmiştir. Takımımız sahadan jandarma ekip arabalarıyla çıkarılmıştır.
73 yıllık tarihimizde hiçbir müsabakamızda şaibeli maçı olmayan kulübümüz ŞAMPİYONLUĞUNU haftalar öncesinden ilan etmesine rağmen, kalan maçlarına aynı spor ahlakıyla (tüm baskı ve taleplere rağmen) çıkmayı kendisine düstur edinmiştir.
Şanlı Turasaş Sakarya Demir Spor Kulubü olarak olaylara sebep olan herkesi esefle kınıyoruz. Yargıya intikal ettirdiğimiz olayda yetkilileri göreve davet ediyor ve konunun takipçisi olacağımız kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Türasaş Sakarya Demirspor
Yönetin Kurulu Adına
Başkan

Ersin KESTANECİLER

Yorumlar (2)
Hs 2 ay önce
Okadar karakterli bır takım oldugunz ortada hak ettiğiniz değeri aldınız öyle sagda solda ahkam kesıp seyırcıye kufredıp adamlıkmı ağlamıcaksınız ağ la ma ya çak sınız 2 yıl önce maç verın dıye köpek gıbı yalvarırken acıdık maç verdık size. Kim neyınize bastıkı alev aldınız
Hüseyin 1 ay önce
Sizin ne işiniz var futbol oynamak maç yapmak gibi işlerde. Gidin orman kesin ormanda ayılarla yaşayın. Öyle olmuş böyle olmuş. Hala yaptıklarınızın dogru oldugunu savunuyorsunuz. Kesinlikle hepiniz doktorluksunuz. Tedaviye ihtiyacınız var.