DİKKAT ÇEKTİ
Geçtiğimiz sezon Sakarya 2.Amatör Ligde şampiyon olarak 1.Amatör Lige yükselen Erdoğdugücüspor, yeni sezon hazırlıklarına Akyazı Suni Çimde Antrenör Naim Yakıcı yönetiminde başladı. Sarı siyahlı ekip sezonun ilk idmanında oldukça istekli ve hırslı görüntüleri ile dikkat çekti.
HEDEFE ULAŞACAĞIZ
Erdoğdugücüspor Antrenörü Cengiz Kortaç, “ Yeni sezon çalışmalarımıza başladık. Genç ve tecrübeli oyunculardan oluşan bir takımız, sezon başlama periyotuna kadar en iyi şekilde çalışarak hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Saktlığın olmadığı güzel bir sezon diliyorum” dedi.
İNANCIMIZ TAM
Erdoğdugücüspor Kulüp Başkanı Kazım Akgeyik, “ Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun. İyi bir takımız, hedefimiz şampiyonluk bunun için en iyi şekilde sahada mücadele edeceğiz. Başarılı olacağımıza inancımız tam. Güzel bir sezon olmasını diliyorum” dedi.