banner212

banner211

Geyvespor'dan 3 takviye birden

1.Amatör Küme D Grubunun iddialı ekiplerinden Geyvespor ikinci yarı öncesinde kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

1. Amatör 01.01.2018, 22:49 01.01.2018, 22:54 UTKU KAYNAR
Geyvespor'dan 3 takviye birden
 1.Amatör Küme  D Grubunun iddialı ekiplerinden Geyvespor ikinci yarı öncesinde kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

 

6 Ocakta başlayacak ikinci devre öncesinde 3 futbolcu ile anlaşmaya varan siyah beyazlılar 2 oyuncu ile daha görüşmelerini sürdürüyor. Başkan Erdinç Tuna, Hendek Gençlikspor'dan stoper Yasin Kopal, forvet Salih Akçan ve Dilova Belediyespor'dan stoper Yakup Dirbaz'ı kadrolarına kattıklarının bilgisini vererek görüşme halinde oldukları birkaç oyuncudan da olumlu yanıt almaları halinde lig başlamadan toplu bir imza töreni yapmayı düşündüklerini ifade etti.

Yorumlar (0)