İlkay Bilge transferin gözdesi

Akovaspor şampiyonluk yolunda ilerlerken takımın golcüsü İlkay Bilge başarılı performansı ile önümüzde ki sezon transferin gözdesi olacak gibi görünüyor.

1. Amatör 27.01.2015, 17:56 27.01.2015, 18:08 SporExpres
İlkay Bilge transferin gözdesi
 1.Amatör Küme Temsilcilerinden Akovaspor şampiyonluk yolunda ilerlerken takımın golcüsü İlkay Bilge başarılı performansı ile önümüzde ki sezon transferin gözdesi olacak gibi görünüyor.

Sezon başından bu yana tüm maçlara ilk 11’de çıkan Akovaspor’un gol makinesi İlkay Bilge 15 maçta 31 gol atarak sezon sonunda gol krallığını taçlandırmak istiyor.

19 yaşında 1,90 boyunda olan İlkay Bilge önümüzde ki sezon bir çok takımın transfer listesinde yer alacak gibi.

Akovaspor Antrenörü Ali Kemal Yener “Uzun yıllar birlikte çalıştığımız sporcumuzun performansı her geçen gün giderek artıyor. Yeteneklerini ve gollerini gideceği her takımda taraftarlara göstereceğine inancım tamdır diye konuştu



Mehmet KAVİS/haberhendek.com

Yorumlar (0)