Kuzulukspor- Arifiye Doganspor: 2-1
İlk yarı her iki takımda baskılı oynadı 4.üncü dakikada Salih ile öne geçen Kuzulukspor baskılarını sürdürürken 35.inci dakikada Burçin’in golüne engel olamadı.

İlk yarı Kuzuluk spor 1 Arifiye Doğan spor 1 olarak bitti.
58.inci dakikada Veysel 18 dışında güzel bir vuruşla Kuzuluk spor’u öne geçiren golü attı.
Bu dakikalardan sonra oyun iyice gerildi. bir pozisyona itiraz eden ve itirazlarını sürdüren Arifiye Doğan spor antrenörü Osman Yunustaş maçın hakemi tarafından tel örgüler dışına çıkarıldı.
Maçın bitiminde ise her iki takımında Futbolcuları önce tartıştılar. tartışma ufak çaplı kavgaya dönüşse de Polisin duruma erken müdahalesi sonucu her iki takımı da soyunma odasına gönderdi.
Polis daha sonra misafir takımı Otobüsüne kadar eşlik ederek kontrollü bir şekilde ilçe sınırından çıkardı.Her iki takım antrenörü Polis ve idarecilere göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür ettiler.
HABER:Alaattin ONUR
Kuzulukspor 2 Arifiye Dogan spor 1
Saha Akyazı Atatürk
Hakemler Özgür Aygün**Gökhan Üresin**Ugur Muslu**
Kuzulukspor:Fatih**Selahatti**Erol*Aga** Serkan** Mehmet**Veysel*** Serdar**Salih**(Murat) Koray** Melih**(Ertugrul)
Ant:İbrahim Altıntaş
Arifiye Dogan Spor:Sertaç** Emre** Emirhan** Yunushan** Aziz** Aydın** Erman**(Enes) Kazım** Kadir** Mehmet* Burçin***
Ant:Osman Yunustaş
Kırmızı Kart Dk.60 Mehmet Arifiye Erol Kuzuluk