İsebalı Gençlik- Akhisarspor:1-4
Pamukova Akhisarspor 2. Amatör Küme de üçüncü haftada rakibi İsebalı Gençliki farklı yendi ve liderliğini korudu 4-1

Pamukova Akhisarspor 2. Amatör Küme de üçüncü haftada rakibi İsebalı Gençliki farklı yendi ve liderliğini korudu 4-1
Pamukova Akhisarspor ilk üç karşılaşma da aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. İlk iki haftayı kayıpsız kapatan Akhisarspor üçüncü haftada karşılaştığı İsebalı Gençliki 4-1 mağlup etti.
Maça tutuk başlayan Pamukova Akhisarspor 39. dakikada Yunusun golü ile 1-0 öne geçti. Golden üç dakika sonra Mustafa Kış attı golle ilk yarının skorunu belirledi 2-0
İlk yarı Pamukova Akhisarsporun 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya İsebalı Gençlk başladım santra sonrası orta sahadan 46. dakikada kaleci Selahattinin önde olduğunu gören ve müthiş bir vuruş yapan Mehmet skoru 2-1 e getirdi. Golden iki dakika sonra sahanın başarılı isimlerinden Oğuz 48. dakikada Akhisarsporu 3-1 öne geçirdi. 80. dakikada tekrar sahneye çıkan Oğuz skoru belirleyen golü attı ve Akhisarsporu 4-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklardan sonuç gelmeyince karşılaşmayı Pamukova Akhisarspor 4-1 kazanarak liderliğini korudu.
İsebalı Gençlik;Murat* Bülent** Halil İbrahim** İsmail** Yalçın** Sezer** Erol** Fatih** Batuhan** Cihan** Mehmet**
Akhisarspor:Selahattin*** Beytullah*** Bilal*** Enes*** Bülent*** Mustafa Laftçı**** Mustafa Kış*** Birkan*** Yunus*** Ali*** Oğuz****
Antrenör: Ertugan Özkan
Goller:Akhisarspor: Yunus (Dak.39), Mustafa Kış (Dak.42), Oğuz Dak. 48-80)
İsebalı Gençlik: Mehmet (Dak.46)