1nci Amatör A Grubun da mücadele eden Yeşilyurt Beldespor her iki yarıda attığı birer golle üç puana kavuştu.
Yeşilyurt Beldespor ile Söğütlü Kale karşılaşmasında sergilenen futbol izleyenlere keyif vermedi. İki yarı da da Yeşilyurt gole daha yakın oyun sergiledi. 40 ncı dakika da Recep, 62 dakika da Hakanın ayağın dan yakaladığı goller ile üç puanı alan takım Yeşilyırt Beldespor oldu.
Karşılaşma nın son dakikalarında rakibi ile çarpışan Söğütlü Kalenin defans oyuncusu Erhan geçirdiği sakatlıkla oyun uzunca durma yaşadı. Saha içerisinde arkadaşlarının yardımı ile sedye ye taşınan genç oyuncu 112 Acilin saha ya gelmesi ile birlikte hastaneye kaldırıldı.
Oyuna 4 dakika uzatma veren maçın hakemi Fatih Altıntaş karşılaşmanın skorunda değişme olmadan bitiş düğü ile karşılaşmayı sona erdirdi.
Hakem: Fatih Altıntaş*** Ahmet Duman*** Z. Erdem Şen***
Yeşilyurt Beldespor : Zekeriya*** Hakan*** Y.Şahin** (Yasin**) Hasan*** Kadir*** Cevat*** Yasin*** Mümin*** Ertan*** Recep***( Ünal**) Metin**(Vahdettin**)
Antrenör: İbrahim Kocacık
Söğütlü Kalespor : Ersin** Erhan*** Recep** Emrah*** Serkan** Yağızcan** Furkan**(Semih**) Mehmet** Sezgin* Cevdet** İbrahim**
Antrenör: Bülent Erdi
Goller: dk 40 Recep dk 62 Hakan ( Yeşilyurt Beldespor)