SporExpres

Hakem Semineri yarın Sakarya da

2.Amatör

Türkiye Futbol Federasyonu’nun programı dahilinde gerçekleştirilen Bölgeler hakem ve gözlemci seminerlerinin 11 Bölgeyi ilgilendiren bölümü  yarın Orhangazi Kültür Merkezinde yapılacak 11.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun programı dahilinde gerçekleştirilen Bölgeler hakem ve gözlemci seminerlerinin 11 Bölgeyi ilgilendiren bölümü yarın Orhangazi Kültür Merkezinde yapılacak 11. Bölge’de görev alan Ulusal Hakem, Ulusal Gözlemci ile Bölgesel Hakem ve Bölgesel gözlemcilerin katılacağı seminere MHK Üyesi Zihni Aksoy ile Futbol Federasyonu Hakem Eğitmeni Nurettin Karakoç konuşmacı olarak katılacaklar.

1 GÜN SÜRECEK

Sabah ve öğleden sonra iki bölüm halinde yapılacak seminer 1 Gün sürecek. Her yıl bir defa düzenlenen seminer’in yine Sakarya’da düzenleneceğinden dolayı mutlu olan Sakarya İl Hakem Kurulu Başkanı yaptığı açıklamada “ Türkiye Futbol Federasyonu’nun Sakarya’ya bakışı çok sevindirici. Bizler de yapılan seminerle ev sahipliği yaparken elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. “ Diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.