Atletizm Federasyonun 2009 yılı faaliyet programında yer alan Kulüpler arası yıldızlar ligi atletizm müsabakaları 25-26 Nisan 2009 tarihlerinde Adanada yapıldı. İlimizi Büyükşehir belediye spor kulübü takım halinde temsil etmek için müsabakalara giden takımımız yarışlardan takım halinde ikinci olarak döndüler.
Uzun zamandan beri bu müsabakalara hazırlanan Büyükşehir belediyespor atletizm takımı 21c ilin katıldığı müsabakalarda gösterdiği üstün başarı sonucu takım halinde ikinci olması sevindirdi.
Antrenörü Atakan Gündoğdu Bu müsabakalarda Türkiyenin sayılı takımlarıyla yarıştık aldığımız başarı göz ardı edilemez. Şampiyon Fenerbahçenin aldığı 330 a karşılık bizim aldığımız 327 puan az farkla şampiyonluğu kaçtığı görülmektedir. Artık önümüzdeki maçlarda daha iyi olarak şampiyonluk alarak ilimize dönmek istiyoruz dedi.n Ertuğrul Akgün