SporExpres

Büyükşehir Basektbol sil baştan yapılanıyor

Basketbol

Tofaş'a yenilerek Süper Lig'e çıkma şansını kaybeden Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı yeni yapılanmanın startını verdi

 Bu sezon Spor Toto 1 Lige çıkmayı kafasına koyan Büyükşehir Basketde Şube Başkanlığına iş adamı Akif Köse gelirken;takımın başına Beşiktaş'ın eski hocalarından Burak Bıyıktay geldi.

Yiğitcan Turna , Hakan Yapar ve Tufan Önen gibi çok önemli oyuncularlada anlaşma sağlandı.Özellikle yerli oyuncularda geçtiğimiz sezon yapılan hataları yapmak istemeyen Büyükşehir Basket ilk adımı Liglerin tecrübeli 3 oyuncusunu kadrosuna alarak attı.

Teknlk ve İdari kadrodada değişiklise giden takımda başkan Akif Köse çıtayı yükseltti.Bu sene Spor Toto 1. Lige çıkabilmek için çok iddialı bir büçte hazırlandı.

Raif Ugan yazdı

Yorumlar (2)

Taraftar 10 Yıl Önce

Yine bir play Off bozgunu olur ve saçma bir şekilde eleniriz nasılsa

İslam arslan 10 Yıl Önce

Hikaye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.