TBL play-off yarı final serisi ilk maçında TOFAŞ, Sakarya Büyükşehir Belediye'yi 101-68 yenerek 1-0 öne geçti.
TOFAŞ topu paylaşarak ve bütün oyuncuları üzerinden hücum ederek ilk periyodda üstünlük sağladı, farkı 15 sayıya çıkardıktan sonra ikinci periyoda 29-16 önde girdi.
İlk yarıda serbest atışları TOFAŞ 3/3, Sakarya BŞB 13/17 ile kullandı, TOFAŞ ribaundlarda 22-14, asistte 13-4 üstünlük elde etti. Bu bölümde Sammy Mejia (2/2) ve Barış Ermiş (2/2) üçlükleri kaçırmadan attı. TOFAŞ'da 3 oyuncu Kaloyan Ivanov 11, Sammy Mejia 12, Barış Ermiş 13. Sakarya BŞB'de çift hanelere yükselen olmadı.
Üçüncü periyodda iki taraftan da yeni hamle gelmeyince fark 15 sayı civarında dolaştı. Sakarya BŞB'de, Sean Evans ve Darus Washington devreye giremezken Can Akın farkın açılmasını önledi.
TOFAŞ son çeyreğe 75-60 önde girdi, periyodun sonunu yedekler oynarken TOFAŞ'ta süre alan 11 oyuncu da skora katkı yaptı ve maç 101-68 sonuçlandı.
İslam arslan 10 Yıl Önce
Baştan söyledim tofaşla yarı finale kalırsak işimiz biter bir maç dahi alamayız 3-0 biter artık seneye
ali ak 10 Yıl Önce
ee ant bilmiyormu tofaş lig başından beri lider niye hesap yapamadı 3-4 olsaydıkya adam gibi oynasalardı ya hesap yapsalardı ya