Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 9 günlük Çanakkale Kampı’nın ardından çalışmalarına Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda devam ediyor. Takıma yeni katılan transferler ile birlikte gerçekleştirilen ilk antrenmanda dev adamlar, taktik ve kondisyon çalışmaları ile idmanı tamamladı. Çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden Koç Okan Çevik, yeni sezon hazırlıklarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.
Çalışmaya Devam
Kamp dönemine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Çevik, “9 gün süren Çanakkale Kampını geride bıraktık. Çanakkale’de istediğimiz şartlarda çalışma imkânı bulduk. Genellikle günde çift idman gerçekleştirerek kampımızı tamamladık. Sakarya’da belli çalışmaları gerçekleştirdikten sonra Çanakkale’de fiziksel ağırlıklı olarak çalışmalarımızı sürdürdük. Takım olarak üst düzey oyunculara sahibiz. Antrenmanlara başladığımız günden beri takım uyumu konusunda sıkıntı yaşamadık. Her açıdan faydalı bir kamp dönemi geçirdik” ifadelerini kullandı.
Kaliteli Transferler
Tecrübeli Bir Takımız
Çanakkale kampında takıma katılan yeni transferlerden Erhan Yetim ise, “Çok önemli bir takıma geldim. Burada güzel bir ortam var. Kısa süre içerisinde takıma alıştım. Tecrübeli bir takım olduk. Sakarya’da önemli bir basketbol potansiyeli bulunuyor. Taraftarımız sezon başından itibaren bize destek olsunlar. İnşallah bizde sezon sonunda hedeflerimize ulaşarak bu başarıyı taraftarımıza ve Sakaryalılara armağan ederiz” diye konuştu.