Çalışmalar başladı
Türk Telekom spor kulubü başkanı İl müdür yardımcısı Atilla Atalay’ın denetiminde kurulan 1995-1999 doğumlu yaş aralığındaki bayan Basketbolcular çalışmalarına başladı.Atatürk Spor kompleksi, Atatürk spor salonunda çalışan Basketbolcu bayanlar iddialı ve kuvvetli bir kulüp çatısı altında toplandıklarını belirterek çok moralli çalışıyorlar.
Antrenör Seray Yaralı çok deneyimli bir çalıştırıcı. Geçen sezon SAÜ bayan Basketboltakımı ile Bayanlar 2.liginde görev yapan Seray Hoca alt yapı çalışmalarının artarak devam edeceğini söylüyor ve şöyle konuşuyor.
“ Alt yapıda Minik, Yıldız ve Gençler katagorilerinde çalışıyoruz. 6 Aylık bir kuruluş geçmişimiz var. Kulüp başkanımız sayın Atilla Atalay ve Türk Telekom yönetiminden güzel destek veriyoruz. Mahalli lige katılıp Kupa almak için mücadele vereceğiz.
Suat Beyenal