Giresunspor u yendik nasıl olsa diyerek yan gelip yatmamak lazım. Karadeniz ekibini bize göre iyi onlara göre çok kötü bir dönemde yakaladık ve tepeledik. Transferi açan ancak resmiyete dökemeyen Giresunspor u yenerek kurtuluş ateşini yakmayı başardık. Kazanılan üç puan yukarıdakilerle aramızın açılmamasına hatta biraz daha iyi düşünceyle play-off yolunu açtı bile diyebiliriz.
Ancak; Unutmamak lazım. Ligin ikinci yarısında her takımı bu pozisyonda yakalamayacağız. Dar kadromuzdan iki oyuncuyu da kaybettiğimiz gerçeğini de hatırlarsak yapılması gerekenler var. Şartlar ne olursa olsun sağa sola varyete yapmadan transferi açmak şart.
Yönetim topu taça atmadan bu konuda samimi davranmalı. Bu takıma yapılacak adam akıllı birkaç takviye bizi Play-Off a götürür. Rakiplerle aramızdaki puan farkı hatta ligin sonlarına doğru çokça kullanılan matematik işlemleri de aynı gerçeği gösteriyor. Arka arkaya maç kazandık diye işimiz bitti düşüncesi bizi dağıtır. Perişan eder.
Sözün kısası Sakaryaspor kurtuluş ateşinin fitilini Giresun da yaktı. Ligin ilk yarısını mükemmel bir çıkış yakalayarak geride bıraktı. İkinci yarı da hedefe varmak hatta daha fazlasını elde etmek için takviye şart. Erdal Taşkın yönetimine tavsiyem yakalanan çıkışın sürekli olması için topu taça atmadan atağa kalkmaları gerekmekte.
Sakaryaspor un yakaladığı hıza önce yönetenler ardından da şehir katkı sağlarsa hedefe varacaktır. İlk yarıyı iyi bitirdik diye bayram ilan edilmemeli.
bayan escort - escort bayan - https://iofan.com/