Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM), Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) ve Gençlik Merkezi bünyesinde çalışan Kürekçiler, Fethiye Akdeniz Kupasında, Yıldız ve Genç Bayanlarda takım halinde şampiyonluk kupasını aldılar.
Sporcu Eğitim Merkezinde çalışan Yıldız Bayanlarda ise 1x (tek çifte) ve 2x (iki çifte) İpek Beşli ve Azra Alkan 1. , 2x (iki çifte) Tuana Su Dikbayır ve Hilal Kaya 1. Oldular.
Adana’da yapılan 2017 yılının ilk yarışlarında da Sakarya Gençlik Merkezi ve Gençlikspor Kulübü Yıldız Bayanlarda takım halinde şampiyon olurken, 2 birincilik ve 1’de üçüncülük madalyası almıştı.
Kürek takımı Antrenörü Kadir Mehmet Biricik; TOHM, SEM ve Gençlik Merkezi’nde yer alan sporcularımızla yaptığımız çalışmaların meyvesini alıyoruz. 2017 yılına fırtına gibi başladık. Bizlere çalışmalarımızda her türlü desteği veren Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.