SporExpres

Sakarya'ya Türkiye 2nciliği getirdi

Diğer

Haftasonunda Mersin' inin Taşucu ilçesinde ilk kez koşulan "TaşucuTriatlonu"Türkiye Şampiyonası'nda  olimpik mesafe olarak gerçekleştirildi.

Haftasonunda Mersin' inin Taşucu ilçesinde ilk kez koşulan "TaşucuTriatlonu"Türkiye Şampiyonası'nda olimpik mesafe olarak gerçekleştirildi.

Sakaryayı temsilen Türk Telekom Spor Kulübü olarak, sporcuların çoğunluğunun Adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinden olan , Genç erkeklerde, Anıl Bulut, Ahmet Can Kalyoncu, Adnan Kurt ve Serhat Göklüoğlu yarışmalara katılarak, takım halinde Türkiye 3ncüsü olmayı başardılar.
Ahmet Can Kalyoncu, Genç Erkekler Kategorisinde, Türkiye 6 ncısı olarak başarılı bir yarışma çıkararak , gelecek için ümit vaad etti.
Yine aynı müsabakalarda, +40 yaş kategorisinde, yarışan adapazarı Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Eyüp Yazıcı 2 saat 22 dakikalık zaman dilimiyle Türkiye ikincisi oldu.
Yarışmada kategorilerine göre derece alanlar aşağıda sıralanmıştır;
Genç Erkekler Takım Sıralaması;
1. Altayspor 03.22.59
2. Balıkesir Belediye 03.31.59
3. Sakarya Telekom 03.37.39

+40 Yaş İlk üç

1. Özgür eriş Balıkesir Karagücü 02.52.00
2. Eyüp yazıcı Sakarya Telekom 02.53.38
3. K. Ömer Erten Bakırköy Ataspor 02.57.14

[gallery link="file" orderby="title"]
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.