SporExpres

Amatör Futbolcular Lokali açılıyor

Futbol

Amatör Futbolcular Derneği’nin Kasım ayı olağan toplantısı Pazartesi akşamı dernek binasında yapıldı.

Amatör Futbolcular Derneği’nin Kasım ayı olağan toplantısı Pazartesi akşamı dernek binasında yapıldı.

Amatör Futbolcular Derneği’nin Kasım ayı olağan toplantısı Pazartesi akşamı dernek binasında yapıldı. Katılımın geniş olduğu toplantıda amatör futbolcuların derneğe intikal eden sorunları tartışıldı.

 


ÇÜRÜKLER AYIKLANMALI

Toplantıda en önemli gündem maddesi, saha içerisinde hakemlerin futbolculara olan kabul edilemez sözlü hakaretleri oldu. Sakarya da amatör sporun, daha kaliteli olması adına ne bir hakemin futbolcuya ne de bir futbolcunun hakeme sözlü hakaretinin doğru olmadığını savunduklarını belirten Başkan Ömer Bektaş, “Hakemler hakkında inanılmaz şeyler duyuyoruz. Bir hakeme yakışmayan tavırlar ve sözlü sataşmalar içerisinde giren hakemlerin tespit edilerek bağlı oldukları kurumlarca gerekli müeyyidelerin uygulanmasını istiyoruz. Sakarya da Amatör Küme’ye ancak çürükleri ayıklayarak kalite getirebiliriz” dedi.


 


DERNEK LOKALİ AÇILIYOR

Futbolculara gelince kötü söz söyleyen zaten kırmızı kart görerek cezalarını çektiğini belirten Bektaş, “Hakemler ve futbolcular spor camiasının içinde ayrılmaz birer parçadır. Ne hakemsiz, ne de futbolcusuz bir maç olabilir. Amatör Küme’de son haftalarda meydana gelen olayların olmamasını dileyerek tüm futbolcu hakem ve yöneticileri sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Amatör Futbolcular Derneği olarak dernek binasının yanına amatör Futbolcular Derneği Lokalinin de kısa zamanda açılmasına karar verilmiştir. Tüm spor camiasını yakında açılacak olan Dernek Lokali’ne bekliyoruz” dedi.


 


Kadir ŞİRİN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.