2009-2010 Futbol Sezonu için yıllık referans bedelleri açıklandı. Takımların sahaya çıkabilmeleri için yıllık 200 TL olan bedeli ödemesi gerekiyor. Yıllık aidat bedelleri ise 250 TL olarak açıklandı.
İLK KEZ LİSANS ÇIKARANLAR
Amatör futbol kulüplerinin bu yıl aidat ve referans bedelleri için ödemeleri gereken tutarlar açıklandı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından açıklanan yıllık referans ve Aidat bedelleri; ilk kez referans çıkaranlar için Türkiye Garanti Bankası 1.levent ticari şubesi müd. 186-6297758 nolu hesaba 5 TL yatırılması gerekiyor. 18-23 yaş arasındaki sporcular için 420 TL olarak Türkiye garanti bankasına yatırmaları isteniyor.
İLETİŞİM KURUN
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)den yapılan açıklamada ilk kez lisans çıkaranlar için Fotoğraflı nüfus cüzdanının aslının önlü arkalı fotokopisi, vukuatlı aile belgesi, 2 Adet resim, sağlık raporu, 18 yaşından küçük olanlar için veli muvafakatnamesi, tahaatname gerekli olan belgeler olduğu açıklandı. Lisans için daha fazla bilgi istenmesi durumunda ASKF ile iletişim kurmaları istendi.