Sakarya TrabzonFutbol Okulu kalecisi 14 yaşındaki Gökhan sakaryaspor'a transfer oluyor. Transfer haberini Genç kalecinin antrenörü Ali Genç açıkladı.
Sakarya Trabzon Futbol Okulunda yaptığı güzel kalecilik ile dikkatleri üzerine çeken 1977 doğumlu Gökhan çok genç yaşında Profesyonel bir takıma Transfer olma heyecanını yaşıyor.
Takımının Yıldırımspor ile yaptığı U 15 hazırlık maçında kalesini son kez koruyan Gökhan için Antrenörü Ali Genç " başarılı bir kaleci. Sakaryaspor istedi bizde müsaade ettik. Kendisine Yeşil Siyahlı Forma altında başarılar dilerim " dedi.
Başarılı genç kaleci Gökhan Sakaryaspor'a transferini büyük sevinçle karşıladığını belirterek " Çok çalışıp ünlü bir kaleci olmak istiyorum. Sakaryaspor yaş grubu takımında oynamak benim için gurur olacak " şeklinde konuştu.
Suat Beyenal