Erenler İlçesine bağlı Sarıcalarspor, Büyükesence takımının isim değiştirmesiyle kısa bir süre önce tescil oldu. Yeni kurtulan Sarıcalarspor , İlk resmi lig olarak U-17 Gençler Ligine katıldı.
Sarıcalarspor , Nadir İslam Altıntaş Başkanlığında , Basri Aktop antrenörlüğündeki Sarıcalarspor , U-17 Gençler Liginde başarı arıyor.
Serdar, Fatih, Hakan, Yavuz, Serkan, İsmet , Kaan, Ertuğrul, Salim, Beyti Nur, Yunus Emre, Oğuzhan, Sefa, Burak, Hasan Enes, Emirhan, Furkan ve Kadir'den oluşan Sarıcalarspor U-17 takımı Ligdeki 3ncü sınavında Arifiye Doğanspor ile karşılaşacak. Kulüp Başkanı Nadir İslam Altıntaş ;" Yeni kurulan bir ekip olarak öncelikli hedefimiz, Köyümüz ve civar köydeki gençlerimizi kötü alışkanlıktan kurtarmak, onları sağlıklı bir birey olarak topluma kazandırmaktır. "dedi.
Sarıcalarspor antrenörü Basri Aktop ise; " Her şeye sıfırdan başladık. Filiz lisanslı sporcularımız ile ilk kez resmi maçlarda oynamanın heyecanını yaşıyoruz. Ligde centilmence mücadele edip, çevremizdeki gençleri ilimiz ve Türk sporcuna kazandırmayı amaçlıyoruz "şeklinde konuştu