Sakaryaspor, büyük sıkıntılar çektiği sezonu bir şekilde tamamladı. Şimdi düşünmemiz gereken konu gelecek… Şahsi görüşüm biran önce genel kurul kararı alınması yönünde. Zira her geçen gün Sakaryaspor’un aleyhine işliyor.
Sakaryaspor’un geleceği açısından bu konuyu artık farklı bir noktaya taşımak zorundayız. Bu yüzden önümüzdeki sezon hedef ne olarak belirlenirse belirlensin sağlam temeller üzerine kurulacak güçlü bir yönetim şart. Elbette Büyükşehir bu gücün oluşmasına destek verecektir ama ben artık bu desteğinde modern bir tesis olarak verilmesi taraftarıyım. Zira gelecek için en önemli adım o tesis
Öte yandan Sakaryaspor’da yıllardır doğru bir şekilde kamuoyu bilgilendirilmesi yapılmıyor. Son olarak Sezon başında çokça gündeme gelen Sakaryaspor’un borcu ne kadar ? sorusunu artık ciddi bir yanıt bulmalı. Sakaryaspor’un mali tablosu genel kurullarda okunan iki satır metinden ibaret olmamalı. Ne de olsa oralarda okunan metinlerde her şey güllü gülistanlık hep ne hikmetse denk bütçe (Gelen 100, Giden 100) FİFA’da, TFF’de ve diğer ticari alanlarda kime ne borcumuz var ne açıklayan var ne açıklamaya niyeti olan. Yıllardır aynı şekilde sürüp gidiyor.