SporExpres
2012-02-20 14:15:55

Kon-Ya sabır!

ERDEM YILDIRIM

20 Şubat 2012, 14:15

Lig de kalma savaşı veren Sakaryaspor, 40 dakika 10 kişi oynayan Konyaspor dan bırakın yenmeyi puan almayı bile beceremedi!

Hafta arasında Şaban hoca ile yolar ayrıldı. Takımın başına Türk futbolunun en kıdemli isimlerinden Yılmaz Vural getirildi. Ama sonuç değişmedi! Sakaryaspor dün yine saç baş yol durdu. Fakat bu kez kaçırdıklarıyla!

30. dakikada Selim, 65 te Bünyamin, 72 de Çağlar, 90 da ise Kerem

Sakaryaspor, şampiyonluğa oynayan Konya deplasmanında hem de 1 kişi fazla oynamasına rağmen 4 tane yüzde yüz pozisyondan birini gole çeviremiyorsa küme düşmeyi sonuna kadar hak ediyor demektir!

Artık tecrübesizlik, takımın gücü bu kadar geyiğini bırakalım! Kaleciyle karşı karşıya gol kaçırmanın ya da altı pastan topu auta atmanın tecrübeyle hiç alakası yok. Bu alenen beceriksizlik! Bu ligin en güçsüz takımıysak yakaladığın pozisyonları atacaksın. Atamıyorsan paşa paşa 2.Lig e gidersin!

Lig de haftalardır kazanamayan Denizli deplasmanda yenerek farkı 6 ya çıkardı. Göztepe ve Giresun berabere kaldı. Göztepe ile fark 5 e çıktı. Giresun, üzerindeki Sakarya yı yakalayarak puanları eşitledi.

Allah yardımcımız olsun

Kalan 12 maçta muhtemelen Sakarya, Göztepe ve Giresun un düşmeme mücadelesini izleyeceğiz. Ancak biz bu kafayla devam edersek 2 hafta sonra Bank Asya ya havluyu atacağız.







 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.