SporExpres

Ali Bektaş Başkan Gibi...

Sakaryaspor

Sakaryaspor'da önümüzdeki günlerde yapılacak olağan genel kurul öncesinde başkanlık için minibüscüler Odası Başkanı Ali Bektaş'ın adı öne çıkmaya başladı

Sakaryaspor'da önümüzdeki günlerde yapılacak olağan genel kurul öncesinde başkanlık için minibüscüler Odası Başkanı Ali Bektaş'ın adı öne çıkmaya başladı

14 Mayıs'da yapılacak olan Sakaryaspor olağan kongresi öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yeni isimlerin yönetime girmesi için görüşmelere başladığı konuşuluyor.

 

 Kulislere göre Sakaryaspor'a başkanlık için Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan vekili, olan minibüscüler Odası Başkanı Ali Bektaş ismi ön plana çıkıyor.

 

Bektaş'ın beraberinde aralarında Essen Marketlerinin sahibi Mahmut Esen ile Ramada Otelin sahibi Bülent Karaaslan gibi isimlerin bulunduğu 10 işadamı ile yönetim kurulu oluşturmak istediği kulisler arasında.

 

Başkan Zeki Toçoğlu, iş dünyasında başarılı olan ancak çok ön plana çıkmayan isimlere Sakaryaspor'a destek olun diyerek yeni yönetimde görev almalarını istediği ifade ediliyor

 

Sakaryaspor'un yönetimin oluşması için Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk'ün 'Bu iş boynumuzun borcu. Yönetime gelebilecek isimlerle görüşmelerde bulunuyorum' dedi.

 

 Ancak yönetime girmeleri istenilen işadamlarının Sakaryaspor'un 20 milyon lirayı bulan borcu nedeniyle çekimser kaldıkları da gelen bilgiler arasında 

 

14 Mayıs cumartesi günü 77 üye SATSOda yapılacağı açıklanan genel kurula gelirse 21 Mayısa gerek kalmayacak

 

Sakaryasporun olağan genel kurulu 14 Mayıs cumartesi günü saat 14.00te SATSOda yapılacak. Çoğunluk sağlanamazsa ikinci genel kurul 21 Mayısa ertelenecek ancak 153 üyeli Sakaryasporda 77 üye ilk genel kurula gelirse yıllar sonra ilk kez bir genel kurul ilk toplanma da gerçekleşmiş olacak. Bu arada genel kurula liste hazırlayanlar 14 Mayısa göre program yapıyor. 


Yorumlar (1)

yorum 10 Yıl Önce

Ali Bektaş bak işine kimsin sen

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.