Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın'nın Aile ve sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile yapacağı yarınki görüşme ertelendi.
Yapılan programda Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ve Kulüp Başkan vekili Muzaffer Güneş bugün Bakan İslam'ın daveti üzerine Ankara'ya gidecekti. Bakan Ayşanur İslam, gece saatlerinde Manisa'nın Soma İlçesi'nde bulunan kömür ocağında yaşanan yangın faciasının ardından Soma'ya hareket etti.
Soma'da hala daha yoğun bir şekilde devam eden kurtarma çalışmalarını yakından takip eden Bakan Ayşenur İslam'ın Yeşil Siyahlı yönetimle yapılacak görüşmeyi ileri bir tarihe erteledi.
Bakan İslam ile yapılacak görüşme ertelendi.
Bakan İslam ile yapılacak görüşme ertelendi.
SporExpres SporExpres
Sakaryaspor
Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın'nın Aile ve sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile yapacağı yarınki görüşme ertelendi
Paylaş: