SporExpres

BORÇTAN HABERLERİ YOK

Sakaryaspor

Sakaryaspor yönetiminin önceki gün TFF’ye transfer yasağı ile görüşmeye gittiklerinde beklenmedik bir şokla karşılaştıkları öğrenildi.

Sakaryaspor yönetiminin önceki gün TFF’ye transfer yasağı ile görüşmeye gittiklerinde beklenmedik bir şokla karşılaştıkları öğrenildi. Yeşil Siyahlı yönetimin 21 olarak bildiği borçlu oyuncu sayısının 25’e toplam borcun ise 4 Milyon TL’ye çıktığı öğrenildi.

Göreve geldikleri günden beri transfer yasağı ile uğraşan İbrahim Nalbant ve ekibinin yeşil siyahlı kulübün borcu hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığı dün bir kez daha ortaya çıktı. Ödeme planı ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’na giden başkan İbrahim Nalbant ve ekibi yasaklı dosya sayısının 21 değil 25 olduğunu öğrenince şok yaşandı. Federasyondaki dosya sayısı hakkında dahi yeterli bilgiye sahip olmayan Nalbant ve ekibinin transfer yasağı sürecinde eksik bilgi olduğu ortaya çıktı.

Yorumlar (4)

KaTiP 7 Yıl Önce

Paraları kepçelerle kaçıranlara hiçbirşey yazmazsın çünkü sende alıyordun harçlığını musluk kesildimi yazmaya başlarsınız TEBERİKLER YÖNETİM Bunuda paylaş istersen murat akın ,ramazan sal ,mahir sağllık bunlar gibi kaç dosya var sizde çok iyi bilirsiniz eski yönetimden kalan

İbrahim 7 Yıl Önce

Bu yönetime sallayıp duruyorsunuz da neden bu borcu yapıp kaçıp gidenlere iki laf etmiyorsunuz

Samet Arabaci 7 Yıl Önce

Bu borcu yapan bu yonetim mi adamlar bir sekilde transferi acti hala adamlara giydiriyosunuz sakaryaspor sizin gibi satilik kalemler yuzunden bir yere gelemiyor once su sakarya medyasini temizlemek lazim

Bu sakarya spora okadar zarar... 7 Yıl Önce

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.