Sakaryaspor’da Basın Sözcülüğü görevine Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Demir getirildi. Demir ayağının tozu ile birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
VERGİ BORCU ÖDENDİ
Demir, “Kulübümüzün yapılandırılmış vergi borcu taksiti olan 464 Bin TL yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızdan toplanan para ile ödenmiştir. Bu taksit ile birlikte yapılandırılmış vergi borcumuz 8 Milyon 500 Bin TL’ye düşmüştür. Bu taksit ödenmemiş olsaydı yapılandırma bozulacak ve borcumuz 26 Milyon TL olacaktı. Bu süreçte bize desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
ELEKTRİK YAPILANDIRILDI
FUTBOLCULARA ÖDEME
Demir, “Futbolcularımızın ödemeleri ise yönetim kurulumuz tarafından Cuma günü yapılacak. Yönetimimize dahil olan arkadaşlarımıza bu konudaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca alınan karar doğrultusunda deplasman maçlarımızın gideri tamamen yönetimdeki isimler tarafından sırayla karşılanacaktır. Bu bağlamda hafta sonu oynayacağımız Kırşehirspor mücadelesinin deplasman giderlerini Engin Sipahi ve Adem Dursun karşılayacak” şeklinde konuştu.
DÜZENLİ TOPLANTI
Demir sözlerini, “Önümüzdeki haftadan itibaren her Çarşamba günü yanlış anlaşılma ve bilgi kirliliğine mahal vermemek adına basın açıklaması yapacağım. Bu bazen karşılıklı soru cevap şeklinde bazen de mail bülteni aracılığı ile gerçekleşecek. Önümüzdeki bu zorlu süreçte inşallah basınımızın güzide temsilcileri ve kulübümüz arasında köprü görevini en iyi şekilde gerçekleştirmeye çabalayacağım. Allah utandırmasın” ifadeleriyle sonlandırdı.