Sakaryaspor, kendi evinde ağırladığı Diyarbekirspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçtan geriye ise Diyarbakırlı taraftarlar ile Sakaryasporlu taraftarıların dostluk mesajları kaldı.
İl Spor Güvenlik Kurulu'nda maça gelmelesi yasaklanan ancak Sakaryasporlu taraftarların talebiyle bu yasak kaldırılan Diyarbekirspor taraftarları dostluk mesajı verdi.
Maça "Spor Sevgi, Barış, Dostluk ve Kardeşliktir" pankartıyla çıkan Diyarbekirsporlu futbolcular Sakaryaspor tribünlerine de giderek karşılıklı alkış yaptı.
Atatürk Stadındaki mücadeleyi takip eden yaklaşık 100 Diyarbekirspor taraftarı ile Sakaryaspor taraftarı karşılıklı tezahüratlarda bulunarak birbirlerini alkışladı. Maç boyunca da iki taraftar grubu arasında herhangi bir gerginlik yaşanmadı.
Şehit Ali Gaffar Okkan'ın kabrine ziyaret
Diyarbekirspor taraftarları erken saatlerde geldikleri ilimizde, Sakaryasporlu taraftarlarla birlikte Hendek'e gitti. Ak Partili Eski Milletvekili Ali İnci tarafından ağırlanan taraftarlar, Diyarbakır'da Şehit edilen ve Diyarbakırlılarca çok sevilen Ali Gaffar Okkan'ın kabrini ziyaret etti.
Bayraktepe'deki müzeyi de gezen taraftarlar dostluk mesajları verdi.
Diyarbakırsporlular Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İn ci'ye Diyarbakırspor atkısı hediye ettiler. Diyarbakır'dan getirdikleri Diyarbakırspor atkısını Hendek Kültürevi'de bulunan Ali Gaffar Okkan'a ait olan bölüme hediye bıraktılar.
Serci 54 almanya 11 Yıl Önce
Tatangalar misafir perverligini böyle gösterir. Bugün sonuc ne olursa olsun, bugün dostluk kazandi.