SporExpres

FORMAMIZ BOŞ KALDI

Sakaryaspor

Sakaryaspor’da yeni sezon öncesinde en çok tartışılan konulardan biri olan sponsor arayışları halen devam ediyor. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın sezon öncesi yönetim oluşturmak iş adamları ile yaptığı toplantılarda olduğu gibi sponsorluk arayışlarında ki çabası da hüsranla bitti.

ALEMDAR BİLE ÇÖZEMEDİ

Şehrimizde faaliyet gösteren Toyota ve Otokar gibi firmalar Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın devreye girmesine rağmen yapılan komik teklifler nedeni ile sonuçlanmadı. Sakaryaspor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynadığı Bandımaspor müsabakasında göğüs sponsorlu olmadan çıkarken Toyota’dan 4 Milyon TL, Otokar’ın 6 Milyon TL gibi rakamlarla destek olacağını açıklamasının ardından daha küçük ölçekli firmalardan bu rakamların üstünde bir destek istemekte dahi zorlanıyor.

Yorumlar (2)

Feyzi Büber 11 Ay Önce

Sakarya'da fabrika işletiyorlar Toyota ve otokar sakaryaspora sponsor olmuyorlar sakaryamızın tek. takımı büyük şehir belediye başkanımızıda saymıyorlar bu şehrin b şehir b başkanı bu durum çözülmesi lazım valimiz ve millet vekillerimiz devreye girmesi lazım sakaryamız için ancak bu şekil çözülebilir

Son Sakaryalı 11 Ay Önce

Otokar'ın geçen sene sponsorluk verdiği takımla, bu sene bize verdigı fiyat arasında büyük miktarda fark var mı diye bir bakmak lazım!!!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.