Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Sakaryaspora destek vermeye devam ediyor. İnci, Sakaryasporn Topuk Yaylasında yapılacak kamp masrafını üstlendi ve bayramlık sözü verdi.
20-28 Temmuz Topuk Yaylası
Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ve yönetimi Hendek Belediye Başkanı Ali İnciyi makamında ziyaret etti. İnci, geçen yıl sözünü verdiği Topuk Yaylası kamp masraflarını üstleneceğini belirterek ayrıca futbolculara bayramlık sözü verdi.
Sakaryaspora her zaman destek olan Başkan İnci, destek olmaya devam edeceğini belirterek, Sezon öncesi futbolcularımızın hazırlık yapabilmeleri için 20-28 Temmuzda Topuk Yaylasında gerçekleşecek olan kamp giderlerini seve seve karşılarız. Sakaryasporun bu şehrin markası olduğunu her zaman söylüyoruz. Geçmişte büyük başarılara imza atan takımımızı tekrar eski günlerine döndürmek için herkes elini taşın altına koymalı. Sakaryasporu yalnız bırakmamız asla söz konusu olamaz.dedi.
Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın, Başkan İnciye desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Birlik beraberlik içinde Sakaryasporumuzu eski günlerine döndüreceğiz. Başkanımız, her zaman Sakaryaspora maddi ve manevi destekte bulunmuştur. Verdiği tüm sözleri fazlasıyla yerine getirmiştir. Başkanımız, bu yaptıkları ile Sakaryaya olan sevgisini bir kez daha göstermiştir. Kendisine bu şehir adına teşekkür ediyorum.dedi.
zafer 13 Yıl Önce
adamsın büyük başkan adam adam adam adam!!!!
osman 13 Yıl Önce
sana helal olsun başkan diyecek kelime yok sana her şey yakışır