SporExpres

K.Maraş'a Yolculuk uçakla

Sakaryaspor

Pazar günü Kahramanmaraş’ta Kahramanmaraşspor’la karşılaşacak olan Sakaryaspor bu maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Pazar günü Kahramanmaraş’ta Kahramanmaraşspor’la karşılaşacak olan Sakaryaspor bu maçın hazırlıklarına devam ediyor. Bugün de Rüstemler Tesislerinde çalışan yeşil-siyahlılar’da ilk iki antrenmana katılmayan kaleci Harun’da katıldı ve bu futbolcumuz da Kahramanmaraşspor kafilesinde yer alacak.

 

Son maçta tribünlerden gelen sataşmalara içerlediğini söyleyen Harun kulüp Başkanı Metin Doğrucan ile Teknik direktör Necmettin sert tarafından ikna edildi. Öte yandan Başkan Metin Doğrucan’dan alınan bilgilere göre kaleci Harun’un Türkiye Futbol Federasyonu’na alacakları karşılığında verdiği dosya ile ilgili bir çalışma yapmak istemediği açıklandı.

 

Sakaryaspor yarın sabah yapacağı ter idmanı sonrasında İstanbul’a hareket ederek oradan da uçakla Kahramanmaraş’a gidecek. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Kahramanmaraşspor masrafları Serdivan beledi Başkanı Yusuf Alemdar ile Kulüp Başkanı Metin Doğrucan tarafından karşılanacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.