Sakaryaspor'da tüm gözler yarın SATSO'da yapılacak olan olağanüstü genel kurula çevrildi.. 5 Şubat'ta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen kongrenin yapılabilmesi için 46 delegenin imzası gerekiyor. 46 delegeden imza toplanması halinde genel kurul oturuma açılacak. Kongrede üyelik aidat borcu olan delegeler oy kullanamayacak.
Kongreye 1 gün kala Sakaryaspor'da hareketlilik var. Nihat Bölükbaşı adaylığını resmen açıklarken, Halit Evin ve Vedat Yaşlıca grubu sessizce liste hazırlıyor.
Kongre hareketliliği
İlk aday Bölükbaşı
12 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan genel kurul için başkanlık adaylığını açıklayan ilk isim Nihat Bölükbaşı oldu. Bölükbaşı bundan önceki kongrede de adaylığını koymuş fakat genel kurul yapılamamıştı. 600 bin TL'lik bütçe ile yönetime talip olan Bölükbaşı henüz listesindeki isimleri açıklamadı.
Evin ve Yaşlıca çalışıyor
Nihat Bölükbaşı'nın adaylığının ardından Sakaryaspor'da hareketlilik başladı. Kayyum heyetinde görev alan Halit Evin ve eski yöneticilerden Vedat Yaşlıca sessiz sedasız liste hazırlıyor. Evin daha önce yaptığı açıklamalarda kuracağı yönetimde görev alacak olan isimlerden 250'şer Bin TL istemişti. Bu oluşum zor gözükse de Evin'in yarınki kongreye liste çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor. Vedat Yaşlıca grubunda ise çalışmalar davam ediyor. Evin ve Yaşlıca'nın listelerinin tek listeye çevrilmesi de gündemde