İkinci yarı öncesinde transfer yasağı bulunan Sakaryaspor’da Kenan Sofuoğlu’ndan gelen sponsor müjdesinin ardından transfer harekatı başladı. Yeşil Siyahlı yönetimin kadroya 5 futbolcu takviye yapması bekleniyor.
Yaklaşık 2 Milyon TL civarında transfer yasağı borcu bulunan Sakaryaspor’da, Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun girişimleri ile transfer yasağının açılma ihtimalinin doğması üzerine yeşil siyahlı yönetim daha önceden temasa geçtiği isimlerle yeniden görüşmeye başladı.
FORVETE TANIDIK İSİMLER
ORTA SAHAYA GALİP
31 Ocak’ta sona erecek transfer sezonu öncesinde sponsorluk anlaşmasının gerçekleşmesi halinde zaman sıkıntısı yaşamak istemeyen yeşil siyahlılar teknik direktör İsmail Ertekin’nin önerdiği oyuncularla da temasa geçtiği gelen haberler arasında. Yeşil Siyahlıların 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile yollarını ayıran Galip Güzel ile görüştüğü ve gelirim cevabını aldığı iddia edildi.
Yeşil siyahlı yönetimin orta alandaki alternatifleri arasında Ümraniyespor’dan Bulut Kaya, Samsunspor’dan İrfan Başaran ve Balıkesirspor’dan Mehmet Boztepe’nin yer aldığı öğrenildi.
Huseyin cetin austuralyadan selamlar 7 Yıl Önce
Hadi hayirlisi basarilar sakarya gorustuyunuz futbolcular hepsi guzel ozelliklen batuhanin bir vafa borcu var butakima onu telafi eder bu oyuncu kabiliyetli hayirlisi
türk54 7 Yıl Önce
nedir bu batuhan sevgisi adam tam bir pravakatör almayın bu adamı sakaryayı istanbula yakın diye istiyor