Misli.com 2.Lig’de üst üste aldığı sonuçlarla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Sakaryaspor, Pazarspor galibiyeti ile taraftarının yüzünü güldürdü. 4 Haftalık puan kayıplarının ardından gelen 3 puan camiada sevinç yaşatırken oynanan futbol ise yine beğenilmedi.
ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK
Şampiyonluk yolunda iddialı bir kadro kuran Sakaryaspor, sezona 1922 Konyaspor galibiyeti ile başlamasına rağmen bu maçın ardından aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzmüştü. Eyüpspor, Tarsus İdmanyurdu, Kırklareli beraberliklerinin ardından deplasmanda Vanspor2a 1-0 mağlup olan temsilcimiz şeytanın bacağını sahasında Pazarspor karşısında aldığı galibiyet ile kırdı.
ŞİMDİ ÇIKIŞA GEÇME ZAMANI
TARAFTAR’A TEŞEKKÜR
4 Haftalık kötü gidişata Pazarspor galibiyeti ile bitiren Sakaryaspor’da yeşil siyahlı futbolcular taraftara teşekkür etti. Kulüp yayınladığı videoda futbolcuların açıklamalarına yer verdi.
Lig’de 4 haftalık galibiyet hasretine son vermenin sevincini yaşayan futbolcuların maç sonu yaşadığı sevinç görülmeye değerdi. Sakaryaspor Kulübü, 2-1’lik galibiyetin hikayesini video paylaşımı ile yaparken futbolcular taraftara “Bize dua edenler için çok teşekkür ediyoruz. Şeytanın bacağını kırdık. İnşallah gelecek maç yine kazanacağız sizler için teşekkür ediyoruz” mesajı verdi.