SporExpres

ESRA VE AFRA'DAN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Salon

Elazığ'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Sakaryalı sporculardan iyi haber geldi.

Elazığ'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Sakaryalı sporculardan iyi haber geldi. Afra Adıyaman ve Esra Yalın tTürkiye Şampiyonu olarak büyük sevinç yaşadılar.

Yılmazer Fight Akademi Spor Kulübü sporcuları Afra Adıyaman ve Esra Yalın Elazığ'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'ndan birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nda start alan şampiyonada 50 Kğ'da mücadele eden Afra Adıyaman 5 rakibini mağlup ederek Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösterdi.

Şampiyonadaki 65 kğ'da mücadele eden bir diğer temsilcimiz Esra Yalın ise karşılaştığı 4 rakibini de mağlup ederek Türkiye Şampiyonluğunu kazanan ikinci sporcumuz oldu.

İTALYA YOLCUSU

Elazığ'dan Şampiyonluk ile dönen Esra Yalın ve Afra Adıyaman elde ettikleri bu başarı ile 15-21 Eylül Tarihleri arasında İtalya'da düzenlenecek olan Kick Boks Dünya Şampiyonası'na katılma hakkı elde ettiler. İki sporcumuzda önümüzdeki ay başlayacak olan Milli Takımın Dünya Şampiyonası hazırlık kampına katılacak.

Antrenör Serkan Yılmazer elde ettikleri başarıdan dolayı her iki sporcusunu da kutladığını belirterek; " Esra ve Afra ile bu sene ikinci kez bize şampiyonluk yaşattıkları için onlarla gurur duyuyorum. Dünya Kupası'nda da ülkemiz adına önemli başarılar elde edeceklerine inanıyorum" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.