Sakarya Lütfü Yaman Spor Salonunda gerçekleşen okullar arası yıldızlar ve gençler tekvando şampiyonasına Fatih Koleji'nden katılan iki sporcu da şampiyon oldu.
Yıldızlar 33 kg. da birinci olan Erenler Fatih Koleji'nden Alper Tuna Alan 8-10 Nisan'da Bilecik'te, Gençler 68 kg.da birinci olan Sakarya Fatih Anadolu Lisesi öğrencisi Furkan Gökay ise 25-27 Mart tarihlerinde Yalova' da yapılacak olan grup müsabakalarında Sakarya'yı temsil etme hakkı elde ettiler.
Tekvando takımımız da düzenli olarak uzun zamandan beri sürekli çalışıyor. Bunun neticesini görmek bizleri mutlu ediyor. Öğrencilerimiz basketboldan sonra tekvandoda da Sakarya'mızı temsilen Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Öğrencilerimize Türkiye şampiyonasına başarılar diliyorum"dedi.