İlçe milli eğitim müdürü Beşir Nalbant, şube müdürü Mehmet Doğan ve Halk eğitim müdürü İrfan Karaçayır bugün (Salı) sporcuları ziyaret ederek spor kurslarına katkılarının devam edeceğini söyledi. İlçe milli eğitim müdürü; gençlerin spora katılımlarından dolayı mutlu olduğunu belirtirken okulla birlikte devam edecek spor çalışmalarının öğrencilerin okullarında daha başarılı kılacağını düşündüğünü de söyledi.
Karate branşında Teknik direktör Uğur Kobaş, antrenörler Memduh Sakarya, Yaşar Ordu, Jimnastik ve Aerobik branşında Berrin Kuru ile çalışmalar 240 metre kare alanda dinlenme alanları vs yerleri olan her türlü konfora sahip karate eğitim merkezinde yapılmaktadır. Kayıt da devam etmektedir.
Kurs antrenörleri, kaymakam İdris Akbıyık, belediye başkanı Murat Kaya, milli eğitim müdürü Beşir Nalbant ve halk eğitim müdürü İrfan Karaçayır'a desteklerinden dolayı da teşekkür ettiler.
[gallery link="file" orderby="title"]