SporExpres

Güreş Hakemleri Lig’e hazırlanıyor

Salon

Güreşte hareketlilik devam ediyor


İlçeler Arası Güreş Lig’inin başlaması için geri sayım devam ederken  İl’deki  Güreş çalışmalarında  hareketlilik devam ediyor.

Güreşte hareketlilik devam ediyor


İlçeler Arası Güreş Lig'inin başlaması için geri sayım devam ederken İl'deki Güreş çalışmalarında hareketlilik devam ediyor.



Hakemler Toplandı


Lig başlama kararı alınmasının ardından Güreş Hakemleri Atatürk Spor Kompleksi Toplantı salonunda bir araya gelerek Lig'e hazır olduklarını belirttiler.



Faal Hakemler saptandı


Güreş İl temsilcisi Bahattin Aydın'ın daveti üzerine Toplanan İl Güreş Hakemlerine Güreş Federasyonu Yönetimi Organizasyon Kurulu Üyesi FİLA Honore Süper Güreş Hakemi Suat Beyenal ve Sakarya Güreş İl Hakem Kurulu Başkanı Uluslar arası Hakem Abdullah Polat birer konuşma yaptılar.Toplantıda bu sezon Faal olarak görev alacak Hakemler saptandı.



Seminer Yapılacak


Güreş İl Hakem Kurulu Başkanı Uluslararası Güreş Hakemi Abdullah Polat İl'de 2 Milli , 18 Bölge ve Aday Hakem bulunduğunu belirterek " Toplantımıza Hakemlerimizden Abdurrahman Kazan,İsmail Koç,Gökhan Kere,Salih Çelik,Hasan Yeşil,Durmuş Tokak,Mukaddes Keleş,Esra Kılnaz,Nafize Çakırköse katıldı.Bayramdan sonra Seminer vereceğiz.Seminere katılmayan Hakem 2010-2011 sezonunda ve Lig maçlarımızda görev alamayacak" dedi. 



Haber:Suat Beyenal





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.