Hendek Karate takımı 20 kişi ile katıldığı Uluslar arası Karate turnuvasından 17 madalya alarak ilçeye döndü.Ürdün, Almanya ve Türkiyenin çeşitli yerlerinden gelen toplam 500 sporcu müsabakalarda madalya için ter döktü.
Her gittiği turnuvalarda Madalyalara ambargo koyan Hendek Karate takımı İstanbulda düzenlenen Uluslar arası Karate turnuvasında 5 altın , 7 Gümüş , 5 bronz madalya
Uluslar arası turnuvada Kübranur Büyük tazim , Tuğçenur Büyük tazim, Büşra Tosun, Doğan Ateş , Kerem Ali Zeren birinci olurken , Beyza Ünlüsoy , Dilara Birinci , Aydan Başkurt, Yahya Semiz, Abdurrahman Gökova, Şahin Domaniç ve Okan Özşahin gümüş madalya, Nurcan Çiçek , Çağla Yaşar, Aslıhan Aygüneş , Ümit Atış,Mutlu Altıntaş bronz madalya aldılar.
Karate takım hocası Nurkan KayacıkUluslar arası turnuvada öğrencilerimin gösterdiği performans ve başarıdan dolayı kutluyorum
Karate takım hocası Nurkan KayacıkUluslar arası turnuvada öğrencilerimin gösterdiği performans ve başarıdan dolayı kutluyorum.
Bir hafta içinde iki turnuvaya katılarak hedefimize emin adımlarla yürüyoruz.Bundan sonra hedefimiz öncelikle Avrupa daha sonra dünya ve olimpiyatlarda boy göstermektir.Turnuvalarda başarılı olan takımımıza bir haftalık izin verdim.Onlar bu izni hak ediyorlar.
Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediye başkanımız Ali İnci ve sporcu ailelerine teşekkür ederimdedi.
Kaynak:Bizimhendek