3.bölge Karate Liginde Final Müsabakalarında Hendek Belediyesi Karate spor kulübü kupa gruplarında 15 birincilik,3 ikincilik,15 üçüncülük alarak büyük bir başarıya imza attı.
Sakarya,Düzce,Bolu,Kocaeli illerinden yaklaşık 360 sporcunun katılımı ile Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yapılan 3.bölge Karate Liginde Final Müsabakalarında Hendek Belediyesi Karate spor kulübü ikincilik kupasını aldı.
Gebze'de yapılan 3.bölge Karate Liginde Final Müsabakalarında Hendek Belediyesi Karate takımından Sadıkcan Gökkaya,İremnur Çelik,Nurcan Çiçek,Aslıhan Aygüneş,Emre Mete Pektemek,Tuğçenur Büyüktazim,Numan Başaran,Mutlu Altıntaş,Eray Mete,Emirhan Büyüktazim,Enes Malik Ateş,Ömer Faruk Ateş, Hülya Altun,Emine Göçlü,Beyza Ünlüsoy birinci oldu.
Büşra Tosun,Yunus Emre Aydoğan,İrem Durmaz ikinci olurken,Simay Durmaz,Zeynep Durmaz,Mert Sağlam,Dilara Birinci,Aydan Başkurt,Volkan Karagöz,Kerem Ali Zeren,Kübranur Büyüktazim,Burak Bakır,Elyesa Sevindik,Abdülhamit Yavuz,Ö.Faruk Adıgüzel,Bedirhan Yayan,Eren Başbenzer ve Öner Beden üçüncü oldu
Antrenör Nurkan Kayacık "Sporcularımın kulüp bazında da başarılı olmaları ve her geçen gün kendilerine tecrübe kazandırmaları açısından başarılı bir final geçirdik.Finallerde başarılı performans sergileyen tüm sporcularımı kutluyorum.Bizlerin her zaman yanında olan ve destekleyen Belediye Başkanımız Ali İnci'ye teşekkür ediyorum" dedi.
Hendek Belediyesi Karate takımı 8-10 Temmuzda Eskişehir'de yapılacak olan minik yıldızlar Türkiye şampiyonasına katılarak başarılı bir şekilde döneceklerine inanıyorlar.