Hendek Belediyesi Karate kulübü 17-19 Eylül tarihleri arasında İstanbul Bağcılar Olimpik Kapalı spor salonunda yapılacak olan 3.Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvasına katılmak üzere gitti.
17-19 Eylül tarihleri arasında İstanbul Bağcılar Olimpik Kapalı spor salonunda yapılacak olan 3.Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvasına Hendek Belediye Karate takımından Büşra Tosun, Dilara Birinci,Nurcan Çiçek,Aslıhan Aygüneş, Çağla Yaşar,Tuğçenur Büyüktazim,Ayşenur Şahin,Kerem Ali Zeren,Doğan Ateş,Okan Özşahin,Numan Başaran,Ümit Atış,Mutlu Altıntaş,Soner Açıkyol, Abdurrahman Gökova olmak üzere toplam 15 sporcu ile katılacak.
Hendek Belediye Karate takımı Antrenörü Nurkan Kayacık " Geçtiğimiz yıl bizim için İstanbul Open tecrübe olmuştu. Önümüzdeki hafta Almanya'da yapılacak olan Banzai Open turnuvası öncesinde sporcularım açısından güzel bir maç olacak. Bu yıl daha iddialı bir şekilde hazırlanarak, her iki turnuvadan da başarılı döneceğimize inanıyorum. Bizleri sürekli destekleyen ve başarımızda itici bir güç olan Belediye Başkanımız Ali İnci'ye çok teşekkür ediyorum" dedi.
24-26 Eylül tarihleri arasında Almanya'nın Berlin Kentinde yapılacak olan BANZAİ OPEN Karate turnuvasına davet edilen Hendek Belediye Karate takımı 12 sporcu ile katılacak.