SporExpres

Salon inşaatı yeniden başladı

Salon

Ferizli’de 2008 yılında başlatılan ancak ödenek olmadığı için inşaatı yarım bırakılan spor salonunda çalışmalar yeniden başladı


Ferizli’de 2008 yılında başlatılan ancak ödenek olmadığı için inşaatı yarım bırakılan spor salonunda çalışmalar yeniden başladı.

Ferizli’de 2008 yılında başlatılan ancak ödenek olmadığı için inşaatı yarım bırakılan spor salonunda çalışmalar yeniden başladı


Ferizli'de 2008 yılında başlatılan ancak ödenek olmadığı için inşaatı yarım bırakılan spor salonunda çalışmalar yeniden başladı. Başkan Ahmet Soğuk, borcun bir kısmını ödeyerek çalışmaları başlattıklarını söyledi.



Ödenek çıktı


Ferizli'de 2008 yılında başlatılan ancak ödenek olmadığı için inşaatı yarım bırakılan spor salonunda çalışmalar yeniden başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen ve milletvekillerinin desteği ile 500 kişilik salonun devam etmesi için 1.050Bil Tl'lik ödenek çıkarttıklarını söyledi.



Hedef yıl sonu



Yeniden çalışmalara başlayan salonun 2011 yılının sonuna kadar tamamlanmasını umduklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, çalışmaların hızla süreceğini söyledi. Soğuk, ""500 kişilik salonun biran önce bitirilmesi için çalışmaları yakından takip ediyoruz. Hedefimiz spor salonumuzu kısa sürede gençlerimizin hizmetine sunmak" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.