SporExpres

Yüzme şenliğine 255 minik kulaç katıldı

Salon

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür  Salih Koşu, İl Müdürlüğü  Sakarya Kapalı Yüzme Havuzu'nda  255  minik yüzücü için düzenlenen  " Havuzda İlk Kulaç,Yüzme şenliği" gösterisinin   mükemmel  görüntüler eşliğinde yapıldığını  söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Salih Koşu, İl Müdürlüğü Sakarya Kapalı Yüzme Havuzu'nda 255 minik yüzücü için düzenlenen " Havuzda İlk Kulaç,Yüzme şenliği" gösterisinin mükemmel görüntüler eşliğinde yapıldığını söyledi.


İlk Gösteri merhaba dedi

Yüzme Federasyonu Sakarya Yüzme İl temsilcisi Haluk Önem 5 -10 yaş aralığındaki miniklerin Yüzme şöleninde İlk defa yüzme öğrenenlerin 50 metre sırtüstü ve 50 metre Serbest stil yüzdüklerini belirtti. İl Temsilcisi Haluk Önem " yetişmiş Grup olarak adlandırdığımız yüzücüler gösteride, Tahtalı, Kurbağalama ve Kelebek stilleri yüzdüler. İlk kez yüzerken görüldüler ve aileleri ile izleyicilerden alkış aldılar " dedi.

Kosu:İftihar ettim"


Minik Yüzücülerin İlk Kulaçları attığı "Havuzda İlk Kulaç, Yüzme Şenliği" gösterisinde havuza giren 255 minik yüzücüye sertifika verildi. Sertifika verilmeden önce yapılan geçit töreninde minikler ellerindeki Türk Bayrakları ve Balonlar ile anne babalarının önünden geçtiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu Miniklerin Havuzda oluşturdukları tabolunun çok duygusal olduğunu belirterek " kendileri ile iftihar ettim. Sakarya Havuz'unda yarının Şampiyonları yetişiyor. Yüzücü sayısı giderek artacak" dedi.

[gallery link="file" orderby="title"]
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.