Uzun yıllardır ilçeye stat yapılması için mücadele veren Geyve’de yüzler gülüyor. Yapımı tamamlanan Geyve İlçe Stadı’nın açılışı önceki akşam oynan dostluk açı ile yapıldı. Geyvespor ve Hayrettinspor arasında oynanan müsabaka ile yapılan açılış törenine ilgi büyüktü.
AÇILIŞ MAÇI
Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’nın ev sahipliği yaptığı gecede başkan Kaya, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon başkanı Yaşar Zımba ile birlikte her iki takım soyunma odalarını ziyaret ederek müsabaka öncesi başarı diledi. Geyvespor ve Hayrettinspor ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren protokol üyeleri daha sonra Geyve Stadı’ndaki ilk maçı birlikte izledi.
BAŞKANA DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ
TEŞEKKÜR ETTİ
Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, İlçe Stadı’nın açılışının ardından yaptığı açıklamada; ‘’Bu güzel stadın ilçemize kazandırılmasında büyük emeği olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu, Milletvekilimiz Çiğdem Erdoğan Atabek’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Geyve ilçemize ve spor camiasına hayırlı olsun’’ dedi.
Geyve İlçe Stadı’nda ilk resmi müsabaka ise Cumartesi günü Süper Amatör Lig’de Geyvespor ve Hendek Yeni Mahalle takımları arasında oynanacak.