Süper Amatör Küme Beyaz Grupta Yeşilyurt Beldespor-Karasu Yalıspor maçı 80. Dakikada çıkan olaylar nedeniyle maçın hakemi tarafından tatil edildi.
Karasu Yalıspor’un 2-1 önde olduğu maçın 85.dakikasında Yeşilyurt Beldespor ve Karasu Yalıspor futbolcuları arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucu tribünde bulunan Karasu Yalıspor taraftarı sahaya yabancı madde yağmuruna tuttu. Çıkan olaylar sırasında Karasu Yalıspor taraftarının sahaya attığı Cam şişe Yeşilyurt Beldespor futbolcusu Okan’ın göğsüne isabet etti. Büyük acıyla kıvranın genç oyuncuya ilk tedavi saha içerisinde gerçekleşti. İlk tedavinin ardından hastaneye kaldırılan genç oyuncunun yapılan kontrollerden sonra göğsünde ezilme olduğu tespit edildi.
Yaşanan bu olayların ardından karşılaşmanın hakemi Gökhan Kahyacık maçı tatil etti. Küme düşme hattı için büyük önem taşıyan bu karşılaşma ile ilgili kararı Futbol İl Disiplin kurulu verecek
Karasu54 9 Yıl Önce
Maci cigrindan cikaran yesilyurtlu futbolcular sen top oynamak yerine mafya gibi türübunlere küfür edip el kol hareketi yaparsan sonra bizim can guvenligimiz yok bilmem ney Yeşilyurta gelen hangi takimin can güvenliği var.Kimse boş yapmasin mafyalik yapacaginiza adam gibi top oynasaydiniz elinize dilinize hakim olsaydınız taraftar mac izlerdi.karasu Yali sporun hangi topcusuyla kavga etti hic biriyle türübunle kavga etmeye calisirsan ne olacagini herkez bilir.
Yesilyurtbeldespor gazetesi admin... 9 Yıl Önce
Bu yaşanan olaydan ötürü yaralanan futbolcu kardeşimize geçmiş olsun deriz son haftalarda iki kulüp düşme hattında son kozlarını oynarken dk 85 de turubunden atılan çişim futbolcumuza isabet etmiştir buradan Karasu yalı taraftarı na soruyorum futbol spor dur varsa saha dışında halledersin noldu şimdi dk 85 bir yılın emeği boşa mı gidecek her iki takım için geçerli kınıyorum üzülüyorum biz sakaryaliyiz yakışmıyor admin Ömer
Cengiz topel 9 Yıl Önce
yesilyurt futbolculari tribune durduk yere hareket cekip kufur etti. Sahadaki futbolcu boyle hareketler yapmaz. Oradaki kahraman polislerimizede sahada saldirdi zor anlara soktu yesilyurtlu futbolcular.
kapo 9 Yıl Önce
Şu habere gülmemek elde değil takım 2-1 önde rakip kaleci kırmızı yemiş neden olay çıkarsın karasu yalı bu akla mantığa sığar mi sahayı yeşilyurtli futbolcular sahadan çıkmıştır. 90 dakika boyunca kaleye gelemeyen yeşilyurt sahada yapamadığını masa başında yapmaya çalışıyor... Yemezler birader.
Yeşilyurtlu 9 Yıl Önce
yeşilyurt takımı gerçekten kötü bir takım. kırmızı kart yemiş bir oyuncuyu dışarı çıkartamayan hoca ve yönetime sahipler. oyuncular rakip tribünlere el kol hareketi yapıp küfür edip şişe atıyorlar. hakemi bıraksalar dövecekler. amatörde 3 maçın birinde kavga çıkıyor. spor ahlakı olmayan sporculara çözüm gelmeli.
Yeşilyurt 9 Yıl Önce
Ulan aveller Yeşilyurt'ta hangi topçunuza küfür edildi şişe atıldı bi sorun topçularınıza sonra burda erkeklik yapmayın sahaya gireydinizde bakaydık nekadar erkeksiniz dışardan havlayın durun
Yeşilyurt 9 Yıl Önce
Madem o kadar erkektiniz hacıkışlaya niye gelmediniz bebeler bizim topçuyla işimiz Yok sizin gibi dansözleri bekliyoruz
kapo 9 Yıl Önce
biz yensekte yenilsekte rakibi her zaman kutlamışızdır. yeşi̇lyurtbeldeye 1. amatör kümede başarilar di̇leri̇z:)
Karasu54 9 Yıl Önce
Siz futbolu birakinda bahceye odun çekmeye gidin sizden bi cacik olmaz futbol agizla degil ayakla oynaniyor
Cht 9 Yıl Önce
Cengiz topel ben saha içindeki futbolcuyum trübüne okadar yapmayın sakin olun dedik maç içinde ama ne anamız ne çocuğumuz ne avradımız kaldı sonra çıkmış senin gibi karaktersizler yok topçu trübüne hareket çekmiş bırakın lan bu ayakları adam olun biraz 17 yaşında çocuk cam şişesi yüzünden hastaneye kaldırıldı bizde böyle yapmalıydık sizin topçularınıza haklısınız ama biz adamlığımızdan ödün vermeyiz içerde alın teri döken topçunun bi günahı Yok sizin gibi 3 5 karaktersiz yüzünden o topçulara birşey yapmak bize değil kimseye yakışmaz
Karasu54 9 Yıl Önce
Derdinizi 1.Amatorde anlatirsiniz tamam