Hendek'te uzun zamandan bu yana süren belirsizliğin ardından hareketli saatler yaşanmaya başladı. H.Gençlikspor için Abdurrahman Güneş'in, Y.Hendekspor için ise Halit Evin'in girişimlerde bulunduğu öğrenildi.
Güneş açacak
BAL'dan bu sezon Süper Lig'e düşen H.Gençlikspor'a hiçbir yöneticinin talip olmamasının ardından eski kulüp başkanı ve antrenörü Abdurrahman Güneş kolları sıvadı. İş adamı Osman Aksoy ile birlikte kulübü almak için girişimlerde bulunan Güneş'in, Belediye Başkanı Ali İnci'yle bir araya gelerek görüşme yapması bekleniyor. Başkan İnci'nin de yapılacak görüşme sonunda H.Gençlikspor'u isteyen Osman Aksoy ve Abdurrahman Güneş'e takımı verip vermeme konusunda son kararını vereceği öğrenildi.
Y.Hendekspor olacak
H.Gençlikspor'da hareketli saatler yaşanırken ilçenin diğer takımı Hendekspor'da boş durmuyor. Sakaryaspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Hendekspor'un eski Başkanı Halit Evin'in, Hendeksporlu yöneticisi Rıdvan Kırval'ı arayarak kulübe sahip çıkılması için çalışmalarda bulunmasını istediği öğrenildi. Kırval'ın da bu görüşme sonrası girişimlere başlayarak bazı isimlerle görüştüğü öğrenildi. İlçenin önemli takımlarından Hendekspor'un bu girişimlerin arından bu sezon Y.Hendekspor adı altında ligde mücadele etmesi bekleniyor.