Süper Lig A Grubu’nda Serdivanspor ile Harmanlıkspor, 4’ncü hafta maçında Erenler Stadı’nda kozlarını paylaştı. İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta Serdivanspor 48’de Sinan ile öne geçti. Harmanlık 50’de Ömer ile eşitliği yakaladı. Sarı-siyahlı takım 85’te Engin ile yeniden öne geçti. Harmanlıkspor 88’de penaltıdan Polat ile dengeyi sağladı. Maçta son sözü 90+3’te çok tartışılan penaltı kararıyla Furkan’ın golüyle maçı 3-2 kazanan Serdivanspor üç puanın sahibi oldu.
Serdivanspor:3
Harmanlıkspor:2
Saha: Erenler
Hakemler: Serkan Önsal *, Murat Taşçıkar *, Murat Bay **
Antrenör: Yusuf Yıldız
Harmanlıkspor: Onur (KK) Cihan * Tunahan * Yasin** Berkay * Yusuf **(Berk *) Yakuphan * (Berkay *) Bilge *( Sinan *) Polat * Sinan * Ahmet *
Antrenör : Tevfik Tetik
Goller: D.48 Sinan, Dk.88 Pen. Polat (Harmanlıkspor), Dk.50 Ömer, Dk.85 Engin, Dk.90+3 Pen. Furkan (Serdivanspor)
Kırmızı kart: 90+3 Onur (Harmanlıkspor)
Osman 7 Yıl Önce
Galibiyettenizden dolayı kutluyorum. Bir Harmanlık maçına bu kadar motivasyon olmak mattan önce söz vermeler kaçtan sonra bala çıkmış gibi sevinmeler.