Doğan Erdoğan toprağa verildi
Uluslar arası Karate Hakemi, Sakarya Karate İl Hakem kurulu Başkanı Doğan Erdoğan ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Uluslar arası Karate Hakemi, Sakarya Karate İl Hakem kurulu Başkanı Doğan Erdoğan ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Türkiye Şampiyonasında vefat etti
Doğan Erdoğan Düzce İl’inde yapılan Büyükler Karate Türkiye Şampiyonasında Hakemlik yaparken dinlenme anında aniden fenalaştı. Erdoğan’a ilk müdahale müsabaka Doktor’ları tarafından yapıldı. Ambulans la Hastahaneye kaldırılan Doğan Erdoğan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Uğur Kobaş’tan başsağlığı
Karate Federasyonu Merkez Hakem Kurulu as başkanı Avrupa ve Dünya Hakemi TeknikDirektör Uğur Kobaş ,Doğan Erdoğan’ın vefatı nedeni ile Karate camiasına başsağlığı mesajı yayınladı. Uğur Kobaş “ Çok kıymetli bir dostumuzu ve Karate aşığı Hakemimizi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.” Dedi.
Yorgalarda toprağa verildi
Cenazesine bir çok ünlü spor ve siyası kişiler ile kalabalık halk topluğu ile Karate camiasının mensularının katıldığı 59 yaşındaki doğan Erdoğan yorgalar mezarlığında toğrağa verildi. Doğan Erdoğan’ın bekar olduğu belirtildi.
Suat Beyenal