Küçük Erkeklerde SBK (A) Şampiyon
Basketbol Küçük Erkekler Ligi sona erdi, Sakarya Basketbol Kulübüspor (A) takımı Şampiyon oldu
Basketbol Küçük Erkekler Ligi sona erdi, Sakarya Basketbol Kulübüspor (A) takımı Şampiyon oldu.
Basketbol Küçük Erkekler Ligi sona erdi, Sakarya Basketbol Kulübüspor (A) takımı Şampiyon oldu.Final maçının tamamlanması ardından İlk üç dereceyi alan Takımlara Kupa’ları verildi.
Lig’e 10 takım katıldı
Küçük Erkekler Basketbol Ligine SakaryaBasketbolKulübü Spor(A),SAÜ VakfıKolejspor, Sakarya Yıldızlar Basketbolspor, Sakarya Basketbol Kulübüspor(B), AdapazarıBelediyespor, Gençlik Merkezi Gençlikspor, GarajlarTaçspor ,Özel Işık Kolejispor, SAÜ Vakfı Kolejspor (B),Atılganspor takımları katıldı. 15 Şubat 2011 günü başlayan Lig önceki akşam yapılan Final maçlarının ardından sona erdi.

Kısa süreli Kriz yaşandı
Final maçının son dakikasında Maçın hakemi Alpay Alev ile SBK takımının Antrenörü Üzeyir Surmaz kısa süreli tartıştılar. Antrenör Üzeyir Surmaz maçın sonuna doğru arada 30 sayıdan fazla fark varken SAÜ VakfıKolejspor’un son dakikada mola almasının kendilerine karşı saygısızlık olarak niteledi ve konu ile Hakem Alpay Alev ile tartıştı. Tartışma çabuk bitti ve tatsız bir olay olmadı.
Kupaları verildi
Final maçının bitimi ile birlikte İlk üç dereceyi alan takımlara kupaları verildi. Şampiyon Takıma Kupasını Adapazarı İlçe Spor Müdürü Sebahattin Güzel,İkinci takıma Basketbol İl temsilcisi Mehmet Sevinç,Üçüncü Takıma Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fatih Üstel verdiler.
Kupaların verilmesinden sonra Şampiyon takım oyuncuları büyük coşku yaşadı.Şampiyonlar 23-27 Mart 2011 günleri Bilecik İl’inde yapılacak Grup müsabakalarına katılacak
Suat Beyenal







