Bölgesel Lig temsilcileri 4.haftaya kitlendi
3ncü hafta maçları terör nedeniyle ertelenen Bölgesel Amatör Lig Takımları 4ncü haftaya hazırlanıyorlar
3ncü hafta maçları terör nedeniyle ertelenen Bölgesel Amatör Lig Takımları 4ncü haftaya hazırlanıyorlar
BAL’da durmak yok
Karasuspor bir haftada iki maça çıkacak. Serdivanspor ile lider Kocaalispor ise hafta sonuna kilitlendi.
İstanbul’dan döndüler
Kocaalispor, Serdivanspor ve Karasuspor’un ilimizi temsil ettiği Bölgesel Amatör Ligin (BAL) 8nci Grubunda terör ertelemesi geride kaldı. Geçtiğimiz Pazar günü iç sahada bekleyen lider Kocaalispor ile İstanbul’da galibiyet aramayı planlayan Serdivanspor ve Karasuspor, maç yapmadan geri dönmüştü. Terör saldırısı nedeniyle çıkamadıkları haftayı unutan ekiplerimiz şimdi dördüncü randevuları için hazırlanmaya başladılar.
Karasu zorlanacak
Önümüzdeki hafta en çok zorlanacak olan ekip Karasuspor. Bunun nedeni ise 1 haftada iki maç yapacak olması. 2 hafta önce Karasu Atatürk Stadında sahnelenmesi gereken Paşabahçe maçı, sel nedeniyle ertelenmişti. İşte bu randevusuna 21 Ekim Çarşamba günü aynı adreste çıkacak olan Sarı-Kırmızılılar, idmanlarını sıklaştırdılar.
Hazırlıklar sürüyor
Üst üste yapacağı iki maçı da kazanarak moral bulmak isteyen Karasuspor’un hazırlıkları dünkü idman ile sürdü. Karasu Atatürk Stadında, Antrenör Hasan Atalay yönetiminde çalışan Sarı-Kırmızılı futbolcularda moraller yerindeydi. 21 Ekim’de ağırlayacakları Paşabahçespor’un Antrenörü Selami Tarhan’ın daha önce Karasuspor’un başında bulunduğunu hatırlatan Atalay; “Bu durum bizi pek ilgilendirmiyor. Maçımızı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz”dedi.
Haber: Ahmet Şen