Bal'da derbi haftası
Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta mücadele eden temsilcilerim Hendekspor, Karasuspor, Ferizli 2011 Spor Kulübü ve Sapanca Gençlikspor 23.Haftada bir birinden zorlu müsabakalarda boy gösterecek.

KARASU MU SAPANCA MI ?
Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta mücadele eden Karasuspor ile Sapanca Gençikspor Pazar günü saat 14:00’da Sakarya derbisinde Karasu İlçe Stadında karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılı ekip bu müsabakadan galibiyet ile ayrılarak Play-Off yolunda hata yapmak istemiyor. Kuzey ekibi grupta topladığı 38 puan ile 4’üncü sırada yer alıyor. Karasu’da tek hedef sahadan galibiyet ile ayrılmak.
HENDEK DEPLASMANDA
Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Hendekspor ligin 23.Haftasında deplasmanda Pazar günü saat 14.00’da Gebzespor ile Gebze İlçe stadında karşı karşıya gelecek. Lacivert siyahlı ekip bu zorlu müsabakadan galibiyet alarak şampiyonluk yolunda hata yapmak istemiyor. Hendek grupta 50 puan ile 2’inci sırada yer alıyor..
GALİBİYET ARIYORLAR
Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta ligde kalma mücadelesi veren Ferizli 2011 Spor Kulübü Pazar günü saat 14:00’da Ferizli İlçe Stadında Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Yeşil siyahlı ekip bu müsabakadan galibiyet alarak ligde kalma yolunda sendelemek istemiyor.